flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

26 вересня 2012, 12:00

26 вересня 2012 року в Березівському районному суді Одеської області провели « День відкритих дверей». На вказаний захід було запрошено учнів старших класів Березівської ЗОШ №3 на чолі з класним керівником Парасюк Н.А.

         Учні школи ознайомилися з роботою суду, залами судового засідання, порядком розгляду справ, фіксуванням судового процесу, роботою КП « Д-3», побували на слуханні кримінальної справи, була показана робота канцелярії та архіву суду, їх основні завдання та функції. Ознайомлено з роботою судового розпорядника, обсягом його посадових обов’язків та основних вимог щодо їх виконання.

          Голова суду Курта Любов Семенівна розповіла учням про роботу суду, як органу Державної Влади. Звернула особливу увагу щодо відповідальності за свої вчинки перед законом України та притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб, детально охарактеризувала зміни в законодавстві з питань судоустрою, роботою судової системи та зокрема суду.

      Головний спеціаліст з інформаційних технологій Рябченко Денис Олександрович          ознайомив учнів з програмою КП « Д-3» розповів про важливу роль цієї програми в судовій системі.

      Учнями школи  було відвідано зали судового засідання з розгляду цивільних та кримінальних справ.  Ознайомлено з основними атрибутами судових залів, веденням та фіксуванням судового процесу при розгляді справ, камерами тимчасового утримання осіб, які знаходяться під вартою.

      Відвідувачів було запрошено на розгляд кримінальної справи під головуванням судді Дєткова О.Я.,  де він проводив розгляд кримінальної справи.   

    « День відкритих дверей» закінчився загальним знімком на пам'ять, учні і класний керівник подякували районний суд за можливість ближче познайомитися з діяльністю правосуддя, формуванню правильного уявлення про діяльність суду, і напевно, переваги у виборі майбутньої професії.