flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ СУДУ 2017

26 жовтня 2017, 11:07

«День відкритих дверей суду»

 

         З метою популяризації, підвищення прозорості та загального рівня правової культури, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством, формування у громадян поваги до права, задля покращення доступу до правосуддя у Березівському районному суді Одеської області  25 жовтня 2017 року головою суду Курта Л.С. проведено «День відкритих дверей».

         На вказаний захід було запрошено учнів 10  класу ЗОШ №1 м.Березівки з учителем історії Бойко М.П. та заступником директора з виховної роботи Коноваловою А.О.        

         Розпочинаючи даний захід голова Березівського районного суду Одеської області Курта Л.С. ознайомила учнів з історією суду. 

        Даний захід розпочався з канцелярії суду,  голова суду Курта Л.С. ознайомила учнів з роботою суду.      

 


       

          Після ознайомлення з роботою канцелярії суду учні відвідали зали судового засідання з розгляду цивільних та кримінальних справ.

           Учасникам заходу  роз’яснено,  що зали судових засідань обладнані засобами технічної фіксації та  ознайомлено з основними атрибутами судових залів, камерами тимчасового утримання осіб, які знаходяться під вартою.

          Голова суду Курта Л.С. розповіла учням про спори, які розглядаються судом, про їх підвідомчість та особливості розгляду,  як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні  наслідки порушення правил поведінки в  суді.

         Після ознайомлення з роботою канцелярії суду, залами судових засідань, учні  оглянули стенди, ознайомилися з кімнатою прийому громадян.

         За підсумками проведеного заходу Дня відкритих дверей учні подякували керівництву суду за проведений захід, за можливість познайомитися з діяльністю правосуддя, формуванню уявлення про діяльність суду, і напевно переваги у виборі майбутньої професії.

        «День відкритих дверей» закінчився загальними знімками.

 

Прес-центр

Березівського районного суду

Одеської області